Videochat - Top Studio Videochat
203
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-203,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Top Studio Videochat

Unul dintre cele mai profesioniste si experimentate studiouri din Bucuresti si din tara, locul ideal unde te poti dezvolta atat pe plan profesional, cat si personal.

Cum se desfasoara activitatea de videochat?

Desi considerat un domeniu destul de controversat, videochatul nu este pentru toata lumea. In aceasta activitate este necesara creativitatea, socializarea, capacitatea de a te adapta noilor experiente, astfel incat sa te afli in permanenta dezvoltare.

Modul in care privim aceasta activitate ne ghideaza si actiunile. Videochatul consta in purtarea unor discutii prin intermediul calculatorului cu membrii online, acesta poate fi adult si non-adult, in functie de preferintele noilor angajate.

Avem grija ca fiecare model din studioul nostru sa lucreze in conditii maxime de confort si relaxare, fiind constienti de cat de importanta este atmosfera de la locul de munca.

Comisionul acordat

Forma de plata a modelelor din cadrul studioului nostru se bazeaza in principal pe comision. Acesta porneste de la 50% din totalul incasarilor. Experienta nu este obligatorie, insa, un model profesionist poate avea castiguri mai mari in comparatie cu unul incepator.

Salariul fix stabilit in cadrul interviul este motivul pentru care fetele aleg studioul nostru, siguranta financiara si posibilitatea de a atinge un castig substantial de la o luna la alta.

Videochatul este o activitate legala in tara noastra, iar contractul de munca este redactat in conformitate cu legislatia adoptata, contributiile sunt platite la timp, astfel incat fiecare angajata sa beneficieze de toate facilitatile acordate.

Premii si Bonusuri

Suntem constienti de importanta veniturilor fiecaruia, de aceea venim in sprijinul acestora, asigurand o buna desfasurarea a activitatii la locul de munca, astfel incat fiecare sa obtina lucrurile pe care si le-a propus in momentul in care a aplicat la studioul nostru.

Bonusurile sunt acordate pentru a aprecia performanta si implicarea fiecarui model din cadrul studioului nostru, astfel ca pe langa comisionul stabilit, exista mai multe forme de bonusare.

Premiile oferite modelelor noastre sunt numeroase, de la sedinte foto profesionale la vacante in diverse tari sau chiar participarea la concursuri internationale si traing-uri de specialitate in domeniul videochatului.